Söndag igen...

Jaha, och då var det söndag igen..
Helgen var planerad att bli perfekt, och slutade som en vanligt, halv schasgig helg..

Planerna var:
lördag; Testa på Hapkido,Handla, övningsköra, puben.
Söndag; Träna på morgonen, chilla, träffa Bruun, hans tös och en kompis till henne(:

Det blev:
Lördag; Träna på fars jobbs gym, övningsköra, tråka.
Söndag; Chilla, träffa Bruun och töserna:)
Så okej, idag har faktiskt varit bra, var kalas kul att träffa töserna, eller ialla fall en av dom;)

Och det kunde ha varit värre, jag hade först planerat att åka till skolan imorgon bitti, men jag slapp, jag blev körd upp idag! Också det var kalas!
Så som sagt, idag har varit kalas bra! Vill gärna träffa er igen:) Nåja, får se hur det blir...


Take care and keep cool!(:

Onsdag....

Tråkiga jävla onsdag! Men men, nu ska vi ialla fall inte ha "praktik" på 3 veckor, så synd att klaga..
Idag har det knappt hänt något, jag har försökt byta en magnet på en motor, men det gick inget vidare till en början, gjorde inställningar från fel cylinder :P Ialla fall, inte hänt mer än så idag, eller jo, läraren hade inte tid med oss, så han sa till oss att räkna lysrör på skolan, och vi uppskattar det till 378 (vi kunde inte kolla i alla rum..) Så det är ungefär min dag...

Ska nog snart gå och laga lite mat, har varit hungrig sen jag kom hem från skolan ;)

Take care and keep cool!

Tisdag(:

Tjosan!
Tisdag idag ju, och det är "praktik" vecka.
Det som har hänt idag är följande:

Varit på El-labben(suttit och felsökt kretskort)
Börjat på hjälpa arbetskamraten med att ställa in Sidrodertrim domkraften på en SK60 (eller SAAB 105), Ja, jag undrar också vad den gör, men den är väll bra till nått..

Så det har varit en ganska händelselös och tråkig dag idag, däremot fick man en skön kommentar från en av lärarna, "Är du full Robin? Tycker du har svårt att gå rakt"...fick den när jag hjälpte en klasskamrat att dra fram en motorlyft, och den var inte helt lätt att styra och så råkade jag sommna in i mina tankar..:P

Sen när vi skulle börja städa undan så visade sig att "någon" har snott någons nycklar, låst upp hans skåp, och spritt alla hans saker i hela omklädningsrumet. KALAS BRA!!!!:D Ja, elakt sagt, men den idioten förtjänar det..Kalla mig elak om du vill, knappats att jag bryr mig..(:
Sen fick vi sluta en timme tidigare för lärarna skulle på nått möte, så hann hem och fika, och skriva ett "litet" inlägg ;P, innan man ska vidare till körskolan(:

Take care and keep cool(:

Söndag!

Jaha, då var det söndag!
Har haft det kalas kul, kanon bra i helgen! I fredags var jag ute med min syster och min Far, sen igår(lördag) bjöd min mamma mig, och min Moster och hennes man var också med! Kalas kul!:D Vi åt på en Krog i Malmö, Jätte gott! Sen gick vi hem, och så ville min syrras kompisar dra ut mig på en krog runda, men nä, jag hoppade det. Så när dom gick hemmifrån gick jag och la mig, skööönt skall tillägas;) Och när jag vaknade kom min syster hem. Sen spenderade jag dagen framför Tvn med min syster och tog det lungt. Sen var det tid att gå till tåget, mindre motiverande, men men, har "praktik" denna veckan, så ganska chill, sen har jag fått nya arbetskläder i födelsedags present!!!:D Klart den bästa presenten på länge!!
Efter det att jag spenderat 1½ timme med äkel buss och dryga tåget(eller okej, tåget var inte så faligt, satt några blonda töser 4 rader framför mig, så man kunde ju sitta och njuta av utsikten ;) ) Väl framme i döda Ljungbyhed hände det inte så mycket, packade upp grejorna och, kopplade in min ny skärm!:D (Teknik-freak, ja:P) Sen har jag suttit och kollat lite Alienware notbooks, och fatta, dom vill man ska betala (nästan) 22 000 för en fucking bärbar, ja, okej, men man kan ju inte få den så som man vill ha den!!!SKROT! Sen var här dött. Tills det att "någon" (Inte jag denna gången!) skulle sparka en fotboll på någon, men missade och tog innerrutan till dörren istället. Fan va jag skrattade. Sen kom vi på, för det är ju halv storm här, att vi säger att vi glömde stänga dörren och att den blåste upp! Tror vi har fallenhet för det där med att manipulera brottsplatser;) Kalas!:D Aja, får se om vi kommer undan med det(A) Och det är ungefär vad som har hänt, har blivit bjuden på en gammal klasskamrats 18-års fest på fredag, men får se hur jag gör...
Nä, ska nog ta det lite lungt nu, lysna på musik, och sen blir det att gå och sova en stund, man ska ju upp i morgon.. -.-

Take Care and Keep Cool!(:

Trevligt trevligt!

Jaha, då har man fått i sig lite kaffe, så där dagen efter!
Var på krogen igår med min far, och min syster!
Det skall också tillägas att min syster har flyttat till London, så hon åkte hem bara för att fira mig denna helgen! Kalas kul!
Var jätte tervligt igår, men aj vad dyrt det blev! Nåja, inte jag som betalade ;) Och sen var man ju tvungen att ta en jäger. Jag hade lovat att ta en från en klasskamrat som ännu inte fyllt 18, fy vad den var vidrig!! Men ett löft är ett löfte..
Sen hände det inte så mycket mer på krogen. Däremot hämtade jag min nya skärm som jag beställt, kalas bra! Den jag har hemma i Trelleborg är snart avlivad...
Nä, ska spela lite spel på Hamsterpaj nu;)

Take care, and keep cool!

Oj...

Ja, oj...Var ett tag sen det skrevs ett inlägg, anledningen; Varit på konsert, fyllt år och varit död.
I måndags var jag på konsert med 2 klasskamrater på Debaser i Malmö, Helt underbart kanon kul! Tack till er all! :D
Vill bara så gärna göra om det! Efter konserten drog vi hem och käkade pizza, så chill! Sen gick vi upp tidigt för att gå till tåget, brutalt jobbigt, men men..
Sen bar det av till skolan, och det var inte så farligt att fylla år som jag trodde, det ända jag råkade ut för var att när jag låg och villade på en av rasterna så kom typ 5 pers och höll fast mig och så försökte dom skriva "Grattis" i pannan på mig, brutalt misslyckade, dessutom skrev dom med en understryknings penna, vilket går bort direkt. Som min far sa när jag berättade för honom; "Vilka jävla mesasar".
Sen när skolan var slut åkte jag in till kör skolan, efter ett tag kommer min far dit och överraskar mig där med tårta! Kalas kul! :D Sen övningskörde jag, och kom på, jag kan ju åka med min far hem, och stanna hemma idag! Gött!
Så så blev det.
När vi kom hem delade vi på en flaska champagnie, as gott, och eftersom jag bara hade ätit en hamburgare sen lunch, gick det rätt upp i skallen på mig.
Så jag kom till boendet i förmiddags, och då hände det itne så mkt, har bara varit chill, till det att någon kom på att jag inte har varit misshandlad sen jag blev 18, så då hoppade en på mig och brottade ner mig medans en annan hälde vatten på mig. Det är sånt man får ta ;)
Just det, Vi kom  på att jag har varit "fyllesjuk" idag, eftersom jag "fyllde" år igår...(haha) Jätte kul vid tillfället;)
Ja, det är ungefär vad som har hänt lite hastigt berättat(:

Ni får ha det gött!!

Take Care and keep icecold! (;

Söndag kväll....

Jaha, söndag kväll...Allmänt tråkigt, fram tills det att vi (jag och 2 klasskamrater) kom på att vi kan skriva en Wikipedia hemsida om en annan klasskamrat! Herregud säger jag bara, aja, vi hade kanon kul! Vi lade ner säkert 1½ timme på skiten, sen är den bara uppe i ett par miuter, innan den tas bort för att "någon har gjort oseriösa redigeringar"...FU(!) Wikipedia!! Får försöka skriva om den vid något annan tillfälle, ta print Screen och lägga upp någonstans..(Blir inte ikväll!)
Längtar till i morgon, men är samtidigt deprimerad, hoppas ju komma in på konserten i Malmö, men kommer antagligen inte lyckas:( Och sen ska man ju även övningsköra, men det är mest skoj:) Sen fasar jag för tisdag..fylla 18 på ett internat boende, där alla vet man fyller år = INTE KUL! Nåja, det löser sig nog(:

nä, måste plugga lite nu, har något drygt prov i morgon, som jag INTE har koll på..ajajaj....

Take Care and keep cool!

Dagens första kopp kaffe..

jo, då har man varit ute med hundarna och ÄNTLIGEN får man i sig kaffe! Helt underbart!
Väder är ällmänt blä och jag är allmänt total trött.
Eftersom det är söndag så blir det till att återvända till Grottan-Ankeborg idag, tar nog bussen 15.45, men det är ett senare projekt.
Sitter och kollar ett avsnitt av Parlamentet och försöker vakna. Ska inom en snar framtid gå ner till den lilla affären på andra sidan gatan och handla frukost!(:

Som sagt, tidigt tidigt, uppdaterar senare när jag anlänt till Grottan-Ankeborg


Take care and keep cool!

Fy fan...

Lördag morgon kl 09.00.....
Vilket jävla stolpskott får för sig att väcka en 17 åring för att gå ut med 2 hundar den tiden på dygnet...Jo, min far.
Herre jävla gud vad jag är trött, men nu har ialla fall dom två "små" hundarna varit ute en runda, och jag har fått i mig lite kaffe(: Helt underbart kanon väder idag! Blir kanske en lite längre runda med pälshögarna sen, får se...har ju prov på måndag som jag måste plugga till så..
Tyckte det var skönt, hade sovit i 20 min, och var helt död, sen ringen en hyfsad dragen kompis och pratar med en, kl 2 på natten...jaja...Skulle kanske ringa och fråga hur hon mår;)

Jaja, ska försöka vakna ltie nu, sen blir det väll frulle coh en lite längre runda med jyckarna....



Take care, and keep cool!

Fredag!

Jaha, fredag idag, precis kommit hem från Ljungbyhed (WOHO!!) Varit och handlat och hämtat biljetterna till konserten på måndag! Och just nu gott folk, är jag bara så jäkla uppåt man kan bli!!!:D Livet är underbart just nu! Skulle bara haft någon att vara glad tillsamman med! Men, helt ärligt, just nu är man så uppåt och så lysnar man på så underbart go musik så man känner bara för att hoppa runder, och jag bryr mig inte om att jag får göra det själv!!
Hoppas ni alla har en lika underbar fredag som jag har!!

Take Care and keep cool!

The second day in the new world

Jaha, andra dagen i blogg-världen då, känns konstigt, men ändå jätte roligt(: Jag hade aldrig tagit mig själv för den som bloggar, men aja, man lär sig nått nytt varje dag(:

Hade prov på Aluminum igår, och trode inte det gick så bra, men med ½ fel och bara ha pluggat 2 dagar, så tycker jag det är ganska okej, och även om jag inte är nöjd med bara 98%, så accepterar jag det.

Har bara haft 3 lektioner idag, Samhällskunskap (AKA slöseri-med-tid) och sedan dubbelpass engelska. Helt okej, mest tagit det lungt på Engelskan, jobbar i grupp så inte jätte ansträngande..
Sedan hade vi ju ifs, "samling" med anti-mobbing teamet från Klippan, och snacka om slöseri med tid!
"Det har ju gått framåt sen sist"
Ja men åh fan?! Varför gnäller ni då?! -.-
Förstår inte varför dom kommer, vi är lika jävliga mot alla i klassen, och inte bara mot en speciell...
Tex: Alla jävlas med Goofy, alla slår mig, alla kallar en Harry Potter, osv. Vi är lika jävliga mot alla!!
Sen okej, det är lite halv jobbigt att få stenar i huvudet på väg till matan, eller suddi bara för att någon ska verka cool...

Nä men ska la ta det lite lungt nu, har huvudvärk så ska nog kolla runder lite på nätet och sen blir det väl att plugga lite, kanske, om jag orkar;)


Så ni får la alla ha en god fortsättning på dagen!

Take care! And keep cool!

Flippat!

Jag säger bara en sak; FLIPPAT!!!

Så satt man där på MSN mellan pluggandet, hade allmänt jätte tråkigt, sen så helt plötsligt så frågar en gamal go vän från 9:an: "Vill du hänga med på konsert på måndag?"
Och man bara, "jaha, javisst!"
Sen var det ju igång. Planera bussar dit och hem, var ska man sova? När ska jag betala biljetterna?Sen får man med sig 2 andra kompisar, och då vare det ju ännu värre, nu ska man hitta plats åt dom också att sova någonstans. Jaja, Längtar som fan till måndag, kommer bli totalt flippat! Helt underbart!!

Nä, har pluggat sen kvart över 3 i eftermiddags (nej, inte konstant, ta bort 1½ timme för raster och mat..) Men ändå tillräkligt för att lilla bobbi(: ska bli trött i huvudet, så nu ska han sova, och längta till måndag!:D

Have a nice evening people! See ya all someday!

Take care and keep cool!

Tackar (:

Så ja, en liten uppdatering av startsidan, och nej, det var inte jag som löste det till slut. Det var min mycket goda vän Jenna som gjorde det, Personligen tycker jag det blev fantastiskt bra:) Tack så jätte mycket kompis!!!

Sitter och pluggar massa Svenska tills i morgon, duktigt tråkigt är det, Språksociologi. Nåja, det ska göras...
Överväg att inte stick ner till gymmet idag för att plugga istället, men har ju inte tränat sen i måndags så man skulle ju behöva det..aja, får fundera mer på det.

Haft en allmänt slapp dag idag, hade bara 2 lektioner ellära, vilket var chill eftersom man blev klar med hela boken ganska tidigt idag, underbart! Sen efter det var det lunch, och sedan lite slapp innan  man började med bloggen, och pluggandet. Just det, måste tilllägga att medans min mycket goda vän Jenna slet med att göra om min blogg, låg jag i min säng och pluggade;) TAck än en gång(:

Får se vad som mer händer idag!

Ha det gött folket!(:

The new world...

Jaha, då är detta mitt första inlägg i bloggvärlden. (läskigt..)

Nåja, kan ju säga så mycket att jag fattar lite mindre än Ingeting änså länge, men jag jobbar på det. Försöker få till en lite trevligare Startsida, bland annat, men känner att det inte går så bra. För eventuela konstigheter med mera ber jag om ursäkt för, alla är vi nybörjare första gången.
Jag påbörjar en utredning om styling av startsidan, och ber att få återkommer senare med nått resultat.


Och slutligen vill jag bara säga att det är tack vare min mycket goda vän Jenna som fått mig att börja blogga.

Ha en trevligt dag gott, och ev. ont folk (:

RSS 2.0